valborg

Trotsar valborg. Skiter i stadsparken i lund. Sjuk överskattat enligt mig. Min lilla kropp är inte gjord för att dricka alkohol en hel dag och fortfarande fungera. Istället har jag varit och förberett inför kvällens grill. Besökt min favoritaffär med det bästa köttet..
Men mannen framför oss i kön var redo för valborgsfirande. Öl-hängslen. Han skulle man kanske hängt med ikväll..
Sen var jag och mamma och hjälpte sandra att slänga skit på merab. Måste sett roligt ut. Två handikappade med opererade händer och en höggravid. Men vi var grymma på att slänga brädor ändå. Belönade oss med varsin glass på torget när vi var färdiga.
 
 
 

påsk

Nu har jag firat påsk på riktigt. Började med konstrunda i ystad på fredagen..

fortsatte med övernattning i stugan med familjen..
och helgen avslutades med middag hos familjen Carlsson.

äntligen överstökat

Igår var dagen som jag fruktat över tråkigt nog kommen. Dags för operation. Stackars doktorer och sköterskor. Mig är det inte lätt att handskas med inom sjukhusets väggar.. Jag är livrädd! Höll först på att svimma när de satte i dropp i min arm. Helt likblek fick de kalla in två extra sköterskor som fick hjälpa mig till en säng. Sedan blev det samma procedur när jag fick se alla människor i gröna dräkter. Kirurger är i mina mardrömmar. Men när jag såsmåningom blev nersövd gick allt galant. Första och sista gången jag bryter något och opereras. Hoppas jag i alla fall.. Sov hela dagen igår så idag är jag allt utom trött. Fick även reda på att jag fått godkänt på min tenta. Bara 27% som klarat den så jag är sjukt nöjd med mitt resultat.
 
 
 

idanilson.blogg.se

Ibland undrar jag varför jag ens har en blogg...

RSS 2.0