torsdagkväll

 
 
Vi hade en otroligt mysig kväll i carlssons uterum igår. Köpte med oss plockmat, lyssnade på gamla godingar och pratade ända tills det blev för kallt att sitta där. 
 
Nu måste jag verkligen börja plugga ordentligt. Blev inget igår och är alldels för omotiverad för att börja nu. Pennskrinet har varit spårlöst försvunnit i snart en vecka så jag har nog omedvetet lagt det på något bra ställe och påbörjat mitt sommarlov...

sommarkväll

 
 
Missade avslutningen med grill och brännboll på högskolan på grund av arbete. Därför gjorde vi det bästa av denna lediga torsdag istället. Var först nere i kivik och sedan körde vi vidare ner till stranden och tog säsongens första dopp.
 
Kom först på att vi skulle bada när jag redan var hos joakim. Så det som var nerpackat till mig var ett par av jockes gamla kalsonger och t-shirt. Kan säga att jag inte riktigt fyllde ut funktionen i kalsipperna och det syntes tydigt att det var kallt genom tröjan.. Älskar spontana sommarkvällar!

söndagsunderhållning

 
 
I söndags var jag och joakim på roadtripp. Första stoppet blev på matfestivalen i brösarp. "Kom hungrig" sa dem och vi var mer än mätta när vi åkte därifrån. Andra stoppet gjorde vi vid jockes stuga för att fira hans mamma på mors dag och sedan satte vi fart mot hjuleboda. Vi gick en tur på stranden medan en lite äldre man satt vid en fiskestuga och spelade på sin saxofon. Ett riktigt romantiskt filmmoment altså. Avslutade sedan vår runda med en glass ute på piren i kivik innan vi körde hem och firade min mamma på hennes dag.
 
Dagen till ära jobbade jag mitt första arbetspass sedan två månader tillbaka. Var lite ringrostig till en början men kom igen ganska snabbt. Alla snabbnummer till kassan sitter i benmärgen.

idanilson.blogg.se

Ibland undrar jag varför jag ens har en blogg...

RSS 2.0