Nytt jobb!

Vet ni?! Jag har fått nytt jobb. Är högt över öronen lycklig för detta och lämnar Folksam för att inom en snar framtid börja som ekonomiassistent på String Furniture AB. Idag blev jag bjuden på lunch på ett rökeri nere i hamnen för att skriva papper och få en liten inblick i företaget. Känns superbra! Efter middagsmålet svängde jag inom Emporia för att köpa en ny klänning inför lördagens mexikanska fest innan jag sedan hämtade mina två små brorsdöttrar på dagis. Slut på en intensiv dag!

Morgondopp och äppelmarknad 🍎

Igårkväll bjöd Joakims mamma ner oss till stugan. Vi åt trerätters och snackade skit innan vi gick och lade oss inför ett tidigt morgondopp i havet. Efter åkte vi sedan till kiviks äppelmarknad och åt stekt sill på Bures.

Överraskningsmiddag

Igår hade jag fått instruktioner av Joakim att vara nyduschad och klar vid halv sju. Jag trodde att vi skulle ha dejtnight men när vi kom fram till restaurangen så satt hela familjen samlad och hälsade mig välkommen. Min fantastiska mamma hade tydligen dragit ihop en överraskningsmiddag för att fira min examen. Hon som aldrig kan hålla en hemlis i vanliga fall. Min älskade familj 💕

idanilson.blogg.se

Ibland undrar jag varför jag ens har en blogg...

RSS 2.0