jul

 
Nu har vi firat jul må ni tro. Vi började redan den 23e hemma hos joakims mormor och morfar nere på österlen. Där bjöds det på traditionellt julbord och efteråt fick vi även ett besök av världens charmigaste tomte. Julafton firades sedan hemma på kågerödsvägen med min fina släkt. Vi spelade julklappsleken och avslutade sedan kvällen med lite andra sällskapsspel.
På juldagen for vi hem till mormor innan det bjöds på förfest hemma hos mig. Det var sedan dags att gå ut och dansa nere i stan. Dagen efter bjöds det på brunch i charlottes och sebastians lägenhet. Fredagkvällen spenderades sedan i lund. Vi åt middag hos simon och johanna och gick därefter på bio. En hektisk vecka går nu mot sitt slut. Tråkigt men sant.

julhelg

Fredagen bestod av föreläsning följt av ett arbetspass innan jag och angelic avslutade kvällen med film och fredagsmys. På lördagen köpte jag sedan de sista julklapparna innan det var dags att fira jul med familjen. Syskonen ska inte vara hemma den tjugofjärde och därför ville mamma och pappa samla alla innan. Vi åt julmat, delade ut julklappar och spelade sedan spel. Jag har världens bästa familj!
Igår var det dags för den årliga julgranshuggningen upp i vår skog med pappas bröder och deras familjer. Utöver jakten på en fin julgran, körde vi fyrhjuling och käkade julbuffè inne i stugan. 

idanilson.blogg.se

Ibland undrar jag varför jag ens har en blogg...

RSS 2.0