color run

 
 
 
Då har man sprungit dem gladaste fem kilometrarna på denna planet. Color run, color fun. Färgsprakande från topp till tå, tog vi oss över mållinjen där världens fest väntade. Och ikväll fortsätter glädjen med förfest i hammarlunda innan björka. Perikles spelar och det missar inte vårt gäng i första taget.. Av med gympadojor och på med tofflor. Snart är det dags att dansa bugg natten lång!
 

rocky road

Men hallå! Ser att jag har några trogna läsare även om jag är katastofalt dålig på att uppdatera. Denna veckan har ängnats åt en hel del plugg och lite jobb. Har alltså inget roligt att berätta egentligen. Dagen till ära har jag iallafall dragit ihop en sats rocky road. Ska hem till joakims familj ikväll för en riktig myskväll och känns som att jag måste bidra med något. Vägen till en mans hjärta går väl genom magen så jocke kommer nog älska mig pyttelite mer ikväll när jag göder han med mina godsaker. 
 
 
 
 
 

bak

I eftermiddags bakade jag. Måste höja stämningen i skolan under långa dryga dagar. Imorgon är en sådan dag. Då kommer bullmamma ida och göder tjejerna med socker. Kan inte bli annat än glada miner.
 
 

idanilson.blogg.se

Ibland undrar jag varför jag ens har en blogg...

RSS 2.0